zaterdag 25 september 2010

Ik word hier zo moe van.....

Ik heb toch de huisartsenpost gebeld en we mochten komen.....joepie want dat is ook altijd maar de vraag daar.Ik kwam om 12.08 uur op het terrein aan van het ziekenhuis, er waren 7 wachtende voor ons, ik mocht om 12.17 naar binnen en stond om 12.19 uur weer buiten. Deze arts doet aan lopende band werk!!!! Ik kon niets zeggen, hij heeft 1 tel aan de buikkant geluisterd, 1 tel aan de rugkant en even zijn rechteroor bekeken. Conclusie, niets aan de hand en zo stonden we weer buiten.Ik ben eigenlijk zo kwaad, daar al hoor dat ik de neiging had te zeggen van als u het mis heeft dan klaag ik u aan.Deze ellende hebben we jaren gehad waardoor onze zoon keer op keer in het ziekenhuis terecht kwam, wij zijn al ons vertrouwen kwijt in de huisartsenpost.

Ben zo kwaad!!!!!

2 opmerkingen:

 1. Verdorie meis, niet weer zo'n gedoe, snap domweg niet dat er niet naar je geluisterd wordt en je binnen een paar minuten alweer buiten bent, zo kan je een kind toch niet onderzocht hebben. Mijn vraag is dan meteen, lesen ze geen dossier, die is er toch!
  Ik vind het schandalig, de gevolgen weten we inmiddels, slapeloze nachten en aan het einde van de rit een ziekenhuisopname, pffff klotezooi heb er geen andere woorden voor.
  Men moet maar eens de ouders serieus gaan nemen, hun gevoel klopt vaak wel.
  Sterkte meis, knuffies van je dinnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Corinne,

  Hoe gaat het nu met jullie?
  Is Deaglan weer opgeknapt?
  Ik vind het fijn om jouw blog te lezen. Leef erg met jullie mee.
  Dylan (ons zoontje met het 49 XXXXY-syndroom) heeft al 3x oorontsteking gehad in het half jaar dat hij oud is...zielig. Verder groeit hij niet zo goed, hij blijft klein. Had Deaglan dat ook?
  We gaan binnenkort beginnen met de eerste groente-/fruithapjes, leuk en ook wel spannend hoe dat gaat!

  Veel groetjes van Dianne Schroer

  BeantwoordenVerwijderen